Friday, 2 January 2009

Farahrizan Abdul Razak Astro Awani ditangkap Pesta Seks

Farahrizan Abdul Razak , ramai search pasal minah sorang ni.Berita sana sini laporkan yang si Farahrizan dari astro awani ni dah ditangkap dan disahkan di bawah pengaruh dadah semasa pesta seks yang dia ikut.Ramai betul yang ditangkap serbuan polis malam Thaun baru 2009 tu termasuk juga artis dan kebanyakannya pelajar universiti berumur 20an.

Pendek kata, memalukan dan mengaibkan.Inila yang paling jelas, kerana Farahrizan Abdul Razak merupakan ikon media astro awani.Muda-muda lagi dah terlibat benda macamni, tamatla karier Farahrizan selepas ni.Apa pun kite ikut perkembangan Farah selepas ni.

Dari kurasan blog:

Farahrizan Abdul Razak an astro awani newscaster and actress,I bet you all know this girl.Farahrizan recently was hot because of rumors(still not confirm by media) her being captured "kantoi" in a one pesta seks which believe happened during new year eve celebration.Farahrizan Abdul Razak is in the club of artis pesta seks?Can you believe that? Like the media and of course famously rockybru blog said, "Police arrested a female newscaster, an actress, and 24 others who took part in a sex party at a hotel room in KL."

Source: Gambar Farahrizan Astro Awani Pesta Seks-Newscasters Astro Sex Party and Drugs Caught

1 comment:

  1. farah.. kalau next wek i ada buat party sex lagi.. leh la join grup i plak..teringin nak main dgn u..

    aih.. budak2 zaman skang.. ramai je skang dah jadi camni weh.. rata2 aku tgk.. yang kaki klabing tu.. mmg kalau dah mabuk tu.. layan je benda2 camnih.. seronok kot main ramai2.. mcm makan steamboat.. haha

    ReplyDelete

Search This Blog

Powered by Blogger.