Wednesday, 6 May 2009

(OIAM 3) Juara One In A Million milik Tomok

Kesibukan agak tidak membenarkan MRMY mengupdate blog Artiskini.com.Kesuntukan masa dan kerja bertimbun memang memeningkan kepala.Namun, MRMY tetap megikuti isu semasa artis-artis malaysia kita.Masih belum terlambat untuk ucapkan tahniah buat Tomok yang telah pun menggondol Juara One in a million haritu. Memang dah dijangkakan oleh banyak pihak baik peminat mahu pun para juri.


Namun, kedengaran cerita Tomok tak terima pun wang tunai RM 1 juta dari pihak OIAM?Dapat sikit saja katanya.Sama la macam juara-juara tahun lepas OIAM, memang tak dapat full RM 1 juta.Mungkin dalam bentuk lain.Tapi MRMY ingat lagi masa show akhir OIAM, kenapa diulang-ulang perkataan wang Rm 1 juta?Pemenang akan membawa pulang hadiah RM 1 juta?

Apa pun, tahniah juga lah.Harap akan lebih banyak dicungkil bakat baru menerusi realiti show macam ni.

No comments:

Post a Comment

Search This Blog

Powered by Blogger.