Tuesday, 30 June 2009

Gosip Fasha Sandha dilempang orang

Berita desas desus kedengaran.MRMY dengar si seksi Fasha Sandha tu telahpun di lempang sia-sia oleh mat salleh yang tidak diketahui asal usulnya.Namun berita lempangan ni belumlah confirm since belum ada kenyataan sendiri daripada Fasha Sandha.

Dengar-dengar Fasha naik kereta mewah Bently dengan si Rizal Ashram si bekas laki Nora Danish tuh.Time nak parking nak terlanggar si mat salleh.Fasha terpa marah2 la kot gamaknya.Alih-alih dapat saguhati pelempang.Berbekas ke tak entahlah.Tapi ada orang nampak.Kalau orang tu tipu, bermakna korang pun kenalah tipu ngan MRMY juga!hehe

Gambar seksi ala-ala 3gp model si Fasha Sandha:
fasha-sandha-seksi

11 comments:

  1. napa la pompuan ni seksi betul?

    ReplyDelete
  2. da la jadik pompuan bermasalah 2009...tak malu ker?

    ReplyDelete
  3. aku benciiiiiiiiiiiiii fasha sandha!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. nk wat camno itu pun yg dia ada.......

    ReplyDelete
  5. - giler ketiak hitam... tu pun dah diedit... kalau x... ishhh
    tu pun ada hati nak tunjuk kat org...

    ReplyDelete
  6. kenapa nak tayang buah dada kt orang ramai....bedosa tau......tayang kat bakal suami nanti lagi bagus. pahala lagi dapat.......

    ReplyDelete
  7. napela tak sedo2 owg tua nie..
    menyampah!!
    gedik!!
    igt lawo sgt!!

    ReplyDelete
  8. sy memang minat akak. sabar2 itu semua dugaan allah.
    yag penting akak terus berjaya. banyak gosip timbul kat akak tp akak rilek jeeee.ape rahsia kongsila. sy doa kan yg terbaik untuk akak .bye n good luck

    ReplyDelete
  9. GOOD LUCK

    IN YOUR CARIER

    ReplyDelete
  10. em..em getek tul la owg tua nieee.... mgkn dy nie da kena gna kot....
    da x tw mlu tul... susu kow 2 emg la mntp tpi gan la g tngk2./... xgak cntk 2...
    mcm di suntik je.....

    ReplyDelete
  11. Alah.....Badan fasha sandha kalau ko tgk sebenarnya kurus kering.....

    ReplyDelete

Search This Blog

Powered by Blogger.