Monday, 27 July 2009

Gambar bogel Mawi di internet?

Korang mungkin dah terbaca gosip panas semalaya kewujudan gambar bogel Farawahida di internet.Kalau korang baca surat khabar katanya Farawahida bercinta dengan Julfekar sejak 7 tahun lepas.Geli ketiak MRMY dengar pengakuan macam tu dari Julfekar.

Apa pun,carian internet kini beralih kepada carian gambar bogel Mawi yang digembar-gemburkan oleh berita surat khabar tabloid Harian Metro.Itu yang MRMY perasan bila check analytics carian keywords untuk blog hiburan artiskini blog.Ramai search "gambar bogel Mawi".Makcik2 ke gadis muda cari gambar bogel Mawi ni?

Musykil MRMY dengan kes ni.Tapi katanya dek Mawi, dah lama dah..Mawi dengan selamba "ayam" jawab ni semua sabotaj dan hasad dengki pihak tertentu.Gambar bogel juga dikatakan super impose dan tipu belaka.Adoi, buang karan kalau betul orang nak tengok Mawi berbogel,dengar pun nak tergelak.MRMY taip ni pun dah nak tergelak.

Apa pun,banyak bersabarlah Mawi..adatlah dah femes..huhu

No comments:

Post a Comment

Search This Blog

Powered by Blogger.