Tuesday, 11 August 2009

Gambar seksi Linda Jasmine-Que Haidar tak marah?

gambar-seksi-linda-jasmine
Siapa tidak kenal isteri artis popular Que Haidar?Ala, si Linda Jasmine tu lah, yang seksi lagi hot itu!Baru-baru ini sempena Festival Filem Malaysia ke 22 maka adalah orang yang snap gambar ni dan alkisah tersebarlah ke serata internet.Gambar seksi artis Linda Jasmine ni di ambil dari forum cari, tapi kenalah pastekan kredit Artiskini.com supaya orang tak sewenang-wenangnya copy paste artikel ni dengan gambar ke mana-mana.Makan bandwith tu..
gambar-seksi-linda-jasmine1
Ramai yang komen dan kritik gambar ni.Seperti kita tahu,Que Haidar dan Linda Jasmine telahpun berkahwin sejak Februari 2009 yang lepas.Kini mereka berdua sendang menunggu kelahiran cahaya mata, anak comel penyeri rumah tangga mereka sebagai suami isteri.Namun MRMY rasa Que Haidar perlu jaga ketrampilan Linda Jasmine.Janganlah seksi sangat,sebab ini kan Malaysia.Anugerah pun FFM 22 bukannya Oscar!Bukan maksud Oscar Award tu bagus sangat!Tetapi budaya di majlis Hollywood dan Malaysia kan berlainan.Lebih-lebih lagi kalau kita yang beragama Islam, terang-terang salah kan kalau tunjuk body seksi untuk tatapan semalaya!Berdosa taw!Apa pun, MRMY bukanlah baik sangat, cuma nak ingatkan Que Haidar kita tu, orang melihat,mengutuk,menilai kita..itu takpa..boleh tolak tepi..agama?Nak tolak tepi jugak?Fikir-fikirkan lah..

No comments:

Post a Comment

Search This Blog

Powered by Blogger.