Sunday, 16 August 2009

Sehati Berdansa musim ke-3

sehatiberdansalogo
Anda minat tonton program Sehati Berdansa?MRMY minat sungguh tengok artis-artis ni berdansa. Bagi MRMY paling best adalah musim pertama di mana Vanida Imran & Rashidi Ishak menang sebagai Juara Sehati musim pertama.Musim kedua kita dapat lihat Lisdawati dan Fauzi pula menang sebagai Juara.Pendek kata, juara untuk Sehati Berdansa semuanya daring dan sama cantik sama molek.Bagaimana pula Sehati Berdansa musim ke-3?Siapa bakal juara?
juara-sehati-berdansa-vanida-shidi
Gambar Vanida dan Shidi Sekeluarga
juara-sehati-berdansa
Juara Sehati Berdansa musim ke-2 Lisdawati dan Fauzi

Dengar kata bekas peserta AF7, Isma dan suaminya Zul 2 By 2 dan Toi AF6 akan muncul dalam Sehati Berdansa musim ke 3. Dengar-dengar macam sah berita ni!Best nak tengok nie.Teringat pula MRMY adengan daring Isma dan Zul time AF7 dulu.Kontroversi juga kan?hehe.Selain itu,dengar kata Faizal Tahir aka Superman Malaysia juga akan join sama?Best nih!
Nama besar lain yang turut dibisik-bisik menyertai Sehati Berdansa musim ke 3 ni juga adalah Aaron Aziz dan isterinya,Erra Fazira dan Emran.

Apa pun kita tunggu dan lihat nanti siapa yang akan menyemarakkan Sehati Berdansa musim ke-3 nanti.Ramai artis sensasi tak join lagi.Hara-harap tahun ni biar lagi best!

9 comments:

  1. [...] by mrmy on Oct.20, 2009, under Realiti TV, Sehati Berdansa nuffnang_bid = "6557ff288a1203b0a15bc93aa34850ae"; Mungkin ramai peminat Program Sehati Berdansa Musim Ke-3 tercari-cari gambar penuh 9 selebriti yang menjadi peserta Sehati berdansa musim ke 3 kali ni.Bagi yang dah tengok Astro, mungkin anda lebih mengetahui tentang Profil peserta sehati berdansa musim ke 3 ni.Ok, ni gambar semua peserta Sehati berdansa musim ke 3. [...]

    ReplyDelete
  2. korang are the best...
    slmt berja ke minggu ke dua....
    i like sehati berdansa musim ke3 ni....

    ReplyDelete
  3. siapa juara.........................???????
    saye pilih dira abu zahar , yg lain pun best jugak , sazzy tu dok kutuk dira pasai apa mmmmmmmmmm.saye tertanya ???????????/??/??////??//??

    ReplyDelete
  4. nape kalu katakan rancangan berunsur kebajikan, tidak ditayangkan peserta itu wakil dari badan kebajikan yang mane satu?? plz tambah untuk pengetahuan dan kesedaran semua.. =) thnax!!

    ReplyDelete
  5. saya nak tahun sehati berdansa musim ke3 iaitu sazzy dan nazril

    ReplyDelete
  6. saya akan doa sazzy dan nazril masuk final..... semoga berjaya dan juara sehati berdansa musim ke3...kerana saya minat kalian....malah pun saya undian kalian..........

    ReplyDelete
  7. sedey sgt sazzy n naz naib juara..mcm xfair je..hai knp la 100% guna undian sms..juri2 yg komen pn sblhkn sazzy n naz..ni sume cume mainan ke?
    bkn bkn rezeki naz n sazzy..wlu apa pn, sazzy n naz u r the best!!

    ReplyDelete
  8. happy sein n nana menang utk sehati berdansa musim ketiga..love bayu so much...:)

    ReplyDelete
  9. sein x lyak jdi juara krna nana kaku dlm prsmbhan .. n sptotnye sazzy yng jdi juara msim ke 3 .. tpi nk wat cm ne .. kptsan de dtngan pmnat ,, wlu pepon sy ttap skong sazzy .. sy mnt ngan sazzy bab dye comel .. kau key sye nk jmpe ngan sazzy ..

    ReplyDelete

Search This Blog

Powered by Blogger.