Saturday, 3 October 2009

Cerita dewasa: Scha come dengan Fahrin Lagi!Panas!

Tajuk macam best, tapi itulah realitinya..Balik-balik cerita akan berkisar fasal hubungan cinta Fahrin dan Scha.Bila ada Fahrin, di situ ada Scha.Bila ada muka Fahrin, mesti ada juga muka come Scha.Itulah yang berlaku sejak kesekian lama (takde la berkurun-kurun pun).Kalau kita lihat,dalam gambar, dalam video,dalam Melodi,dalam berita,gosip hangat dan juga dalam Iklan di TV (Iklan celcom) semuanya digandingkan Fahrin dan Scha.Ini nampaknya dah buat Scha tak selesa.Kini Scha Al Yahya dah bosan dengan semua tu.Asik-asik Abang Fahrin..argh!Aku hot apa!..Ini komen Scha pada media:

"Masyarakat juga tidak akan nampak bakat saya tapi lebih kepada cerita-cerita saya dengan Fahrin. Saya tidak mahu jadi begitu sampai bila-bila. Saya mahu orang kenal saya sebagai Scha Al Yahya kerana hasil kerjaya saya sendiri.

"Sekarang ini, kalau sebut saja Scha, mesti orang akan sebut Fahrin. Bila Scha ke mana-mana, orang akan tanya mana Fahrin. Sampai bila saya akan dibayangi dengan Fahrin? Jadi, tidak perlulah kaitkan lagi saya dengan dirinya," katanya.
gambar-fahrin-ahmad
So, kepada peminat muka hensem dan badan sasa abang Fahrin, sila ambil langkah drastik selagi kekosongan masih ada.

No comments:

Post a Comment

Search This Blog

Powered by Blogger.