Monday, 5 October 2009

Gambar anak artis dengan Bra berbikini di pantai indah

Wah, tajuk macam blog melayu boleh rumah tumpangan sabul pulak.Tapi itulah realitinya, gambar anak artis berbikini dah lama disebarkan di internet ni.Tapi yang terbaru anak seorang artis ni lah.Anak Pelakon drama kat TV tu.Tak payah la disebutkan nama beliau, dan gambar jugak dicensored kan sebab tak maulah dedahkan muka dia.Nak tengok gambar betul, banyak rasanya di blog lain.Yang ni sekadar informasi saja.
gambar-pakai-bra-anak-artis2
gambar-pakai-bra-anak-artis
Nasihat saya, gambar sebegini janganlah dijadikan public sebab akan mengundang fitnah dan macam-macam exploitasi di internet.Yang malu, keluarga juga kan?So, hati-hati ye adik-adik di luar sana..kelak anda akan menyesal..

P/S: Dah macam alien mendarat kat laut dah aku photoshop kan gambar ney..adei..rosak gambar sabul melayu boleh aku hahah

3 comments:

  1. Apela..lenkali private la pic tu malu je huhu

    ReplyDelete
  2. Mak aii seksinyee...anak sapa la ni..

    ReplyDelete
  3. Malunye cenggini.Wahai umat islam, insaplah semua!

    ReplyDelete

Search This Blog

Powered by Blogger.