Tuesday, 6 October 2009

Gambar pertunangan Lan (MUH) or Azlan and the typewriter

Wah-wah, diam-diam ubi berisi.Gosip cinta Azlan atau nama pendek beliau Lan tak pernah didengar pun.Alih-alih bertunang terus je.Kahwin bila pula Lan?Mamat ni time bersama Meet Uncle Hussain memang aku minat habis.Bila dengan typewriter pun, rasa macam Lan masih dalam MUH, sebabnya masih sama genre muzik dan juga vokalnya.So, takde masalah nak accept.Apa pun, tahniah ye Mr Azlan.Nanti artiskini post pula gambar kahwin Azlan and the typewriter ok?



7 comments:

  1. ala...tunang da ke??
    sedih nyer bg ku..
    lan da la ensem..
    xpe la..
    smga brbhagia..
    chayok2 lan...

    ReplyDelete
  2. tahniah buat lan.semoga ikatan perkhawinan ini kekal buat selamanya..

    ReplyDelete
  3. bongok arr kau kluar dari MUH

    ReplyDelete
  4. da tunang yea,.??bguslaa,..
    emm,nnt kuarkan lgu byk2 ea,..
    sdeyh tw lan kuar MUH,..
    tp tkpe,.
    olz da best ea,..
    moga bhgia saluu,..
    ^,^

    ReplyDelete
  5. a....alah...mala 2 ker tnang ko???....cam aper jerw.... ala sdihnye....smoge korang bhgie(sebaliknye)...

    ReplyDelete
  6. WOI,,,, X COMENYE TUNGKO????? TP,KO JNG SDEH PLK KLU AQ CKP CAM 2.......... DH MMANG KYATAAN POWN!!!!!!!!!!!!!! SMOGE BBAHGIA.... AMIN(SBENONYE, AQ STUJU NGAN NIS CKAP............)AQ TABIK PADE MUH YG BARU..........AQ X TABIK KO..... MATI AR....:)

    ReplyDelete
  7. tahniah!
    tp lu kuar muh asl ek..tdk wa rse mmg de bom la lu pnye band..pe2 pn wa respect gler suare lu..cun!

    ReplyDelete

Search This Blog

Powered by Blogger.