Monday, 23 November 2009

Kisah Fasha Sandha dan Nora Danish

Kisah Fasha Sandha, artis seksi lagi hangat ni memang tak habis lagi rupanya.Nora Danish pun cakap je maafkan Fasha Sandha, tapi realitinya macam tak je lagi.Sampai berlakon sebabak pun dah tak mahu lagi.Erm..
fasha-sandha-seksi
"Semuanya terpulang kepada Nora. Kalau dia tak mahu jumpa saya atau tidak mahu berlakon dalam satu babak dengan saya pun, terpulanglah. Itu semua hak dia.
"Sebagai pelakon saya hanya jalankan tugas saya seperti apa yang dikehendaki oleh pengarah, produser mahu pun skrip. Saya harap dalam hal ini, ramai pihak yang akan membuat penilaian yang betul dan tidak membuat tafsiran tanpa usul periksa," kata Fasha yang kini sedang sibuk membintangi drama untuk tayangan Aidiladha bertajuk Khilaf bersama syarikat produksi Bright Networks.

Diarahkan Mohd Yeop Hitler, Khilaf menyaksikan gandingan Fasha bersama Zed Zaidy dan Ezany yang menceritakan tentang pengorbanan seorang isteri dan ibu terhadap suami serta anaknya.

Selain Khilaf, Fasha juga baru saja membintangi drama berjudul Rumi & Juli serta Lakar manakala filem yang dibintangi pula adalah 4 Madu. Projek komersial terbaru Fasha pula adalah untuk Habib Jewels dan Garnier.

Petikan dari Murai.com.my

1 comment:

  1. benci tol tgk betina nie....dia peduli apa perasaan org...yg pntg kangkang dier puas!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Search This Blog

Powered by Blogger.