Wednesday, 23 December 2009

Akhirnya Datuk Bung Mokhtar Radin mengaku nikahi Zizie Ezette!

Pernikahan antara Bung Mokhtar dan Zizie Ezette yang dinafikan oleh Bung sendiri sebelum ini, akhirnya terjawab.Memang sudah dasar orang popular, memang kalau bab-bab kahwin ni mesti nak rahsia-rahsia.Almaklumlah, isteri kedua la katakan.Datuk Bung ada menghantarkan SMS kepada media mengaku dia sudah selamat berkahwin dengan Zizie.Tempat, tarikh dan butiran perkahwinan mereka berdua tiada siapa yang tahu.Sekarang pun mereka berdua berada di luar negara.Honeymoon barangkali dan tidak mahu gangguan daripada sebarang pihak.



Ada gosip khabar angin mengatakan Bung dan Zizie berkahwin di sebuah hotel mewah, namun semua tu tak betul.Mereka akan maklumkan kepada pihak media bila hendak mengadakan majlis perkahwinan (majlis resepsi) nanti.Apa pun, tahniah ek.

1 comment:

  1. [...] by mrmy on Jan.03, 2010, under Artis Kahwin, Gambar hangat, Isu Hangat, Maizawati, gambar artis, selebriti kahwin nuffnang_bid = "6557ff288a1203b0a15bc93aa34850ae"; innity_pub = "3a0772443a0739141292a5429b952fe6"; innity_zone = "6371"; innity_width = "300"; innity_height = "250"; innity_country = "MY"; Selepas beberapa siri bahagia dan gambar tersebar kebahagiaan Waheeda dan Ustaz Akhil Hayy, maka kini tiba masa untuk Maizawati.Dengar cerita dari Maiza sendiri dia akan berkahwin bulan Februari ini dengan orang sabah.Tapi tak pula didedahkan siapa jejaka tersebut.Vip kah mungkin macam Zizie Ezette dan Bung Mukhtar? [...]

    ReplyDelete

Search This Blog

Powered by Blogger.