Thursday, 10 December 2009

Gambar kahwin Aien dan datuk 2010 nanti

gambar-kahwin-aien
Mungkin ini dikatakan cinta.Aien kembar kepada Ikin isteri Mawi, telah pun memilih 12 Disember nanti sebagai penamat zaman bujangnya.Memang diorang adik beradik ni pandai pilih pasangan.Ambil yang kaya dan loaded saja, barulah hidup senang dan terjamin kelak.

Dengar cerita Aien sudah kenal dengan bakal suaminya, hampir dua tahun lalu melalui kawan.Bakal suami Aien pun dah berumur 41 tahun.Majlis kenduri dan persandingan akan diadakan tahun 2010 nanti.Bila tu, tak tahulah pulak.Kena tanya Aien sendiri la.Buat masa ni mereka nikah gantung dulu, disebabkan bakal suami Aien ni bz orangya..maklumlah, Datuk la katakan..tahniah ek Aien!

3 comments:

  1. duda? apa maksud duda? suami kepada isteri yang telah meninggal dunia? kalau tepat, habis siapakah wanita yang sopan yang telah melahirkan 3 orang anak kepada Dato dalam gambar tu?

    ReplyDelete
  2. selamat pengantin baru untuk die.. comel dohw

    ReplyDelete
  3. dato ni memang terkenal dengan nama panggilan Dato Jef di kalangan kawan2 dan gro2 kelab karaoke yg ekslusive. Memang dari dulu dato ni suka cari perempuan yg cantik2 dan suka mencari artis.termakhbul jugalah keinginan Dato ni ya.tahniah

    ReplyDelete

Search This Blog

Powered by Blogger.