Saturday, 16 January 2010

Betty Benafe Seksi Meksi

Biarpun Anugerah Juara Lagu telah pun berlalu, hangatnya masih terasa.Aizat juara lagu juga masih culture shock atas kemenangan beliau.Yang bestnya ada satu gambar hangat , kalau artiskini.com tak letak gambar ni, sure rugi.Bulan separa tu!Boleh kata berlegar-legar gambar si Betty Benafe Seksi Meksi ni di internet.Abang Nash, tegur sikit ye.


P/S:Kelakar bila tengok Melodi, gambar dada si Betty Benafe di blurr kan haha.Yang bestnya bila disoal media pasal isu mahkamah Betty, dia cakap dengan selamba ayat "Saya hanya tawakal kepada tuhan." dengan keadaan dadanya yang tersembul tu.Alahai artis sekarang.

No comments:

Post a Comment

Search This Blog

Powered by Blogger.