Saturday, 9 January 2010

Biodata Penuh Tiz Zaqyah Razak

Pasti ramai peminat Tiz Zaqyah Razak dil uar sana kan?Apa pun, peranan beliau sebagai Nur Amina sangat lah menjadi.Bila peminat tahu bagaimana Tiz Zaqyah di luar set penggambaran seolah tak percaya itu adalah dia.Namun tak lah banyak beza sangat, cuma kehidupan sosial dan imej tidak bertudung sahaja.Itulah dia, dan Tiz Zaqyah tak pernah hipokrit.
Okla, jom kita tengok Biodata Penuh Tiz Zaqyah Razak:

Biodata Tiz Zaqyah Razak

gambar-tiz-zaqyah-razak

Gambar Tiz Zaqyah Razak

NAMA:Siti Zaqyah Abdul Razak

NAMA GLAMOR:Tiz Zaqyah
TARIKH LAHIR: 25 Oktober 1988
ASAL: Kuala Lumpur
STATUS: Bujang
KARIER: Pelakon
PENDIDIKAN: Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)
MULA BERLAKON: 2006
DRAMA: Gol & Gincu, Impian Illyana & Nur Kasih
TELEFILEM: Bernafas Dalam Lumpur & Puaka Topeng Putih
PERWATAKAN DIRI: Mesra dan Ceria
WATAK IMPIAN: Seram, psiko & gila

8 comments:

  1. aku minat gak kat dia.first aku tengok masa dia berlakon dalam impian ilyana.mcm budak2 lak.tak sangka yek
    xr.com/hottestweb

    ReplyDelete
  2. hui...........x de sape2 nk komen tiz zaqyah.

    ReplyDelete
  3. aqu mnat larh kat Tiz ny..cantek..

    ReplyDelete
  4. cantek luaran tak der maknernyer.....yang pentg dalaman 2 mest bek.......

    ReplyDelete
  5. pelakon wanita with innocent look face, yang bakal menggegarkan dunia seni tanahair dan baca lagi disini

    ReplyDelete
  6. tiz memang chantek@.^
    GOODLUCK

    ReplyDelete
  7. Lakonannya dalan Nur kasih memang berkesan..

    ReplyDelete
  8. ye ke 1988?...bukan 1986 ke?...haha

    ReplyDelete

Search This Blog

Powered by Blogger.