Saturday, 23 January 2010

Gambar aksi panas Fahrin Ahmad tanpa baju

Asik pasal Fahrin dengan Scha, dengan Linda Onn, dengan Awal Ashaari.Bosan juga kan.Jom kita tengok gambar pulak ok?Tajuk entri memang agak panas dan hot!Tapi jangan lah salah faham.Ini bukan laman web lucah ye.Cuma nak berkongsi gambar panas lagi hot pelakon popular Fahrin Ahmad.Dahulunya pernah pun diletak dalam mangga.Tak sangka pula Fahrin Ahmad ada terlibat sama dengan majalah mangga untuk tayang badan macam artis-artis lain.Macam kelakar pun ada.Artiskini.com memang tak tahan kalau tengok artis tayang badan dengan muka yang macam ni.Tak tahan siot, nak tergelak!hehe

P/S: Selalu orang tayang six pack kat perut, tapi Fahrin tayang bulu la pulak.Adess..huhu

No comments:

Post a Comment

Search This Blog

Powered by Blogger.