Friday, 1 January 2010

Gambar perkahwinan Serina Redzuawan dan Gavin

Serina Redzuawan dan Gavin Edward O'luanaigh (Salahudin Ghaffar) telah pun selamat di ijabkabul sebagai suami isteri.Majlis perkahwinan Serina dan Gavin gilang gemilang di adakan di Masjid Wilayah Persekutuan, Jalan Duta.Gavin datang dengan 7 dulang hantaran bersama mas kahwin sebanyak RM1,000.Hantaran yang dihadiahkan kepada Serina berupa sepersalinan baju, kain telekung, beg tangan, gelang tangan, cek bernilai RM30,000, Al Quran dan kek serta sirih junjung.Gavin pula menerima balas 9 dulang teridiri daripada Al-Quran, Telefon bimbit, tali leher, jam tangan, kemeja, minyak wangi, tali pinggang, kek dan sirih junjung sebagai balas.

gambarserinakahwin
Serina dan Gavin sepadan.Nasib baik lafaz akad sekali jalan je Gavin.

serinakahwin
Pasangan pengantin ini akan diraikan dalam majlis berinai besar pada malam ini di NEO, Jalan Sultan Ismail.Nantikan gambar majlis berinai Serina di Artiskini.com ye! Begitu juga gambar majlis persandingan Serina dan Gavin di The Royale Chulan malam esok!Tahniah Serina Gavin dan Chef Wan sekeluarga!Dapat cucu bermata biru ye Chef wan nanti kalau rezeki murah!

1 comment:

  1. [...] innity_height = "250"; innity_country = "MY"; Sedang Heboh kita dengan majlis  gilang gemilang majlis perkahwinan Serina anak Chef wan , datang pula espisod baru iaitu pertunangan angkasawan pertama Malaysia, Datuk Dr Sheikh Muszaphar [...]

    ReplyDelete

Search This Blog

Powered by Blogger.