Saturday, 16 January 2010

Kaer Azami AF2 bakal bertunang anak Raja mana?

Masih ingat lagi Kaer Azami ?Agak lama beliau menyepi.Kaer yang popular dengan lagu Izinku Pergi tu dengar kata nak bertunang?Betul ke?Kaer atau Wan Muhammad Khair Wan Azami dikatakan bakal bertunang tak lama lagi.Ada informer yang sampaikan berita ni kepada Artiskini.com.Berdasarkan informer tersebut, dia baru sahaja dapat tahu minggu lepas, Khaer bakal bertunang dengan bukan calang-calang orang.Katanya Kaer akan bertunang dengan anak Raja.Yang bestnya anak raja bakal tunang Kaer ni bukan orang kita?Ini sudah menarik!
gambar-tunang-kaer-azami
Family Kaer dan Family raja ni dikatakan sudah lama kenal, orang panggil family friends camtulah.Tertanya-tanya juga anak raja mana lah ye si Kaer ni dapat.Orang terdekat dengan Kaer mungkin lebih tahu fasal Kaer nak bertunang ni.Kononya Kaer tak mahu heboh-heboh pasal pertunangannya dengan anak raja ni kepada peminat.

Namun kesahihan pertunangan Kaer Azami ni masih tak boleh nak confirm.Cuma cerita ni dikatakan datangnya daripada sumber yang boleh dipercayai, iaitu bekas pengajar Kaer sendiri semasa di Private College.Hopefully ada pihak akan tampil membuat penafian atau pun mengiakan gosip ini.Kalau Kaer sendiri dapat komen lagi bagus!Peminat di luar sana tentu boleh tumpang gembira kalau berita pertunangan ni benar.Apa pun, kebenarannya bakal kita tahu tak lama lagi.Artiskini.com akan update berita ni dari masa ke semasa ok!Apa pun THANKS goes to Kak Mona untuk cerita ni.

No comments:

Post a Comment

Search This Blog

Powered by Blogger.