Wednesday, 20 January 2010

Kim Kardashian dan Paris Hilton tak sama

Kim Kardashian hot picture, Kim Kardashian sex tape,Kim Kardashian scandal dan macam-macam lagi keywords carian untuk carian ke atas Kim Kardashian masih lagi hangat di internet walau pun telah agak lama.Tak kurang juga carian Paris Hilton hot picture,Paris Hilton sex tape,Paris Hilton sex scandal dan sebagainya.Carian inilah yang menjadi keyword paling popular suatu ketika dulu oleh pengguna internet seluruh dunia.
kim-kardashian-picture
Baru-baru ini Kim Kardashian ada membuat kenyataan, yang dia tidak setuju di samakan dengan Paris Hilton.Walaupun berkongsi nasib yang sama di mana gambar lucah dan video bogel mereka disebarkan di internet dia tak macam Paris sebenarnya.Diptetik dari Showbiz Spy, Kim Kardashian berkata “Memang ada hal-hal yang serupa seperti Paris tetapi saya tidak suka berpesta. Saya juga tidak minum,” ujarnya seperti yang dipetik menerusi Showbiz Spy.

Jelas Kim, dia sama sekali tidak suka menghadiri pesta-pesta. Dia juga sudah lupa kali terakhir dia pergi ke pesta.

Kim juga tidak bersetuju dengan gelaran dia suka bersosial itu namun lebih gemar digelar seorang yang suka melakukan hal sendiri.

Ketika mempunyai masa lapang, Kim mengaku dia lebih suka memasak. Menurutnya, mungkin ramai yang tidak mengetahui hobinya yang suka memasak itu.

”Masakan istimewa yang orang yang minta saya buatkan adalah makanan untuk sarapan oatmeal dan cream of wheat yang sangat ringkas,” beritahunya.

2 comments:

  1. We have been watching Paris Hilton's BFF. Where do they get these people? They are from another planet!

    ReplyDelete
  2. Jennefer Flemming17 August 2010 at 13:30

    Paris Hilton is really pretty. I like her style.

    ReplyDelete

Search This Blog

Powered by Blogger.