Wednesday, 6 January 2010

Nora Danish bersama kawan-kawan

Inilah gambar Nora Danish yang cun melepak bersama-sama dengan rakan.Bila tengok balik betul-betul gambar ni, nampak
macam Nora Danish pergi clubbing.Namun itu tekaan sahaja, dari imej yang dipaparkan di bawah.Tapi yang lebih afdal, tanyalah empunya diri (Nora Danish) untuk kepastian.

noradanishseksi

noradanishseksi2

noradanishseksi3

1 comment:

  1. Suka dengan nora danish ni..macam ni punya lawa pun ditinggalkan..cuma tak suak bila nora nu hipokrit..tengok la gambar ^^ memang confirm kat club..kalau ada sesiapa tengok 'kelab pop' mesti boleh agak nora ni agak hipokrit..kat rancangan tu dia bukan main innocent..di hujung rancangan semua orang ke tengah pentas, sedangkan dia tercongok kat tempat dia sorang2..rezza ajak dia ke depan dia tak nak..masam je muka..huh..hipokrit..

    ReplyDelete

Search This Blog

Powered by Blogger.