Tuesday, 4 May 2010

Gambar Juliana Evans bersosial

Luahan Peminat: Semalam Fieza (bukan nama sebenar) jumpa kawan kat Kajang. Tiba2 ade sorang awek cun lalu depan meja kitorang. Terpegun kejap tengok Juliana Evan. Sangat Cantik! Dalam TV nampak macam biasa je walaupun tau die mix. Tapi kalau jumpa betul2 lagi cantik. She just a kurus a girl tapi menarik, muka dia macam patung, asik nak toleh ke arah dia je walaupun malam tadi die tak pakai makeup langsung. Sampai satu tahap dia perasan Fieza asik pandang die, terus die pandang Slack (kawan Fieza).

Iskh macam jakun plak fieza malam tadi. Di sebabkan muka cantik Juliana Evan fieza tak amik port dah perangai dia buruk coz time tu die meet up some friends and lepak sambil smoke bertalu-talu. For me orang biasa pun ramai smoke kann. Bila la agak-agaknya nak jadi cantik macam dia ye.

1 comment:

  1. mana satu Juliana Evans kat gambar tu?

    ReplyDelete

Search This Blog

Powered by Blogger.