Sunday, 18 July 2010

Perceraian Maya Karin dan Steven

Cerita perceraian Maya Karin dan steven memang dah lama semua orang sedia maklum.Namun kini sahlah status perceraian Maya dan Steven.Di dalam satu kiriman SMS yang dihantar oleh pihak pengurusan Maya Karin Roelcke, Satu Entertainment, bagi pihak Maya dan bekas suaminya, Mohamed Ali @ Steven David Shorthose, para media dimaklumkan bahawa pada hari ini, mereka secara persetujuan bersama telah mendapatkan perceraian dari Mahkamah Syariah.


"Keputusan kami untuk berpisah dibuat atas persetujuan bersama, dan telah dilakukan setelah melalui banyak pertimbangan dan dibuat dengan perasan kesal yang mendalam. Kami percaya dengan ini akan menutup segala pertanyaan tentang isu ini dan kami amat menghargai jika privasi kami dalam perkara ini dapat dihormati tanpa sebarang lagi spekulasi di dalam media." kata Maya.

Macam mana pun kini Steven dikatakan masih kekal beragama Islam dan akan mengekalkan kehidupan beragama Islam.Baguslah macam tu kan, cerai-cerai jugak tapi agama dan iman tetap pada yang satu.

No comments:

Post a Comment

Search This Blog

Powered by Blogger.