Tuesday, 31 August 2010

Faezah Elai dan lakonan

Faezah Elai telah dikritik hebat dalam filem lakonanya sebelum ni, iaitu filem Otai.Memang hampeh la cerita otai ni, tak best langsung.Macam mana pun Faezah Elai bakal berlakon dalam empat filem yang bakal ditayangkan iaitu Cun, Adik Manja The Return, Mantera dan Senjakala.Katanya mutu lakonanya makin ok dari dulu.

Pelakon La Dolce Amira yang berusia 28 tahun ni memang dulunya serik nak belakon.Tapi bila dah ada peluang, dia nak buktikan dia boleh berlakon, bukan macam dalam filem otai.Bagi Faezah Otai filem pertamanya, so paham-paham ajelah.So, lagi 4 ni kita usha je lah best ke tak si Faezah ni berlakon.Anyway Faezah Elai ni memang cun dan juga dalam kalangan artis seksi.Ada membe penulis sorang tu memang minat gila tonton La Dolce Amira.Katanya suka tengok si Faezah Elai ni...bukan cerita tu pun..adoi..anyway, gud luk la ye..

2 comments:

  1. I had got a dream to make my business, however I didn't have got enough amount of money to do it. Thank God my close friend suggested to utilize the personal loans. Thus I used the auto loan and realized my old dream.

    ReplyDelete
  2. pGDvth ebmyihyjmmfj, [url=http://ghdoxeqfaekf.com/]ghdoxeqfaekf[/url], [link=http://jptuxczrqxng.com/]jptuxczrqxng[/link], http://tdndrwuxixmy.com/

    ReplyDelete

Search This Blog

Powered by Blogger.